top of page
Zoeken

Total Energies: Een Energierijke week in het sportcenter!

Bijgewerkt op: 27 sep. 2023

Vier dagen vol energie, passie en teamwork die ons sportcenter hebben doen bruisen van opwinding. TotalEnergies begon met een intensieve "Kick-Off" opleiding die iedereen inspireerde en uitdaagde om het beste uit zichzelf te halen.


Maar dat was nog maar het begin! Een hoogtepunt van hun bezoek was de teambuilding-activiteit waarbij ze windmolens hebben gemaakt. Onze faciliteiten en expertise waren de perfecte setting om creativiteit en samenwerking te stimuleren. Het was geweldig om te zien hoe de deelnemers met zoveel enthousiasme en vastberadenheid aan hun projecten werkten.


Buiten het sportcenter verkenden ze de prachtige omgeving tijdens een boeiende zoektocht. Dit zorgde voor een geweldige mix van plezier, uitdaging en avontuur, waarbij teamwork en probleemoplossende vaardigheden echt werden getest.


En laten we niet vergeten hoe ze elke middag genoten van een heerlijke BBQ op onze Yakiniku Grill. Het waren momenten van ontspanning en genieten van goed eten tijdens een dag hard werken en leren. Het was een voorrecht om het Total Energies-team hier te hebben en te zien hoe ze hun band versterkten, hun vaardigheden verbeterden en bovenal, hoe ze genoten van hun tijd hier in ons sportcenter.


Bij Boeckenberg Sport & Business streven we ernaar om buitengewone ervaringen te creëren, en dit evenement was er zeker een van. We kijken ernaar uit om nog veel meer teams te verwelkomen en hen te helpen bij het bereiken van hun doelen.


Bedankt Total Energies voor deze geweldige week vol energie en teamwork! 🙌💪

22 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page