top of page
Cover business Boeckenberg

Dé event- en vergaderlocatie waar jouw team triomfeert!

In het Boeckenberg Sportcenter zijn bedrijven van harte welkom. Onder de koepel van Boeckenberg Sport & Business nemen we graag met jou contact op voor jouw bedrijfsevent op maat. Ons jong en dynamisch team bespreekt graag alle mogelijkheden. Ruime zalen worden multifunctioneel ingezet en volledig naar jouw wensen opgesteld. Het Boeckenberg Sportcenter staat voor een totaaloplossing op één plaats.

 

Boeckenberg Sportcenter is flexibel in haar mogelijkheden. Of het nu gaat om een grootschalig feest met honderden medewerkers of een intiemer samenzijn, het sportcenter kan zich aanpassen aan de behoeften en wensen van jouw bedrijf.

Wij bieden maatwerk voor succes!

Sport evenement
  • Instagram
  • Facebook
  • Linkedin
  • Instagram
  • Facebook
  • Linkedin

Afhankelijk van het weer 
indoor & outdoor!

Het Boeckenberg Sportcenter is een veelzijdige accommodatie waar je afhankelijk van het weer binnen of buiten kan teambuilden.
We beschikken over verschillende in- & outdoor ruimtes die à la minute te combineren zijn. 

Boeckenberg biedt u een totaaloplossing.

Vergaderzalen

Boeckenberg staat voor veel meer dan alleen een onderkomen voor sport. Zo zijn de Bridge- en Spiegelzaal uiterst geschikt voor vergaderingen en opleidingen. Deze ruimtes beschikken over alle nodige faciliteiten zoals een beamer, projectieschermen, een geluidsinstallatie en internet.

De zalen zijn multifunctioneel en kunnen volledig volgens jouw wensen worden opgesteld. Daarnaast hebben wij nog een kleinere vergaderzaal voor groepen tot 20 personen.

Een vergadering combineren met ontbijt / lunch / meeting break / ... behoort zeker tot onze mogelijkheden.

Personeelsfeest

Tijdens het feest creëeren we een ontspannen en informele sfeer in een ontspannen en aantrekkelijke omgeving waarin collega's elkaar beter kunnen leren kennen en de teamgeest wordt versterkt.

 

Een personeelsfeest in het Boeckenberg Sportcenter biedt een unieke kans om bij te dragen aan de sleutel tot het succes:

van een sterk en gemotiveerd team.

Op zoek naar een Teambuilding?

Boeckenberg Sportcenter biedt een breed scala aan sportfaciliteiten en activiteiten die teamleden uitdagen om samen te werken, te communiceren en doelen te bereiken.

 

Het is een waardevolle investering in de groei en samenhang van jouw team, wat op zijn beurt kan resulteren in verbeterde prestaties en succes op de werkvloer.

In samenwerking met enkele wel uitgekozen eventbureau's stellen wij u een zeer ruime keuze aan activiteiten voor.

Van creatief en culinair tot sportief.

Voor kleine en grote groepen..

Eventlocatie

Ben je als eventbureau op zoek naar een geschikte locatie voor jouw klant? Bij Boeckenberg kan je steeds terecht.

Foodtruck

De Boeckenberg Foyer beschikt over een foodtruck die multifunctioneel kan ingezet worden. Enerzijds kan deze gezellige hot-spot bij jouw bedrijf langs komen voor de ultieme streetfood belevenis. Anderzijds kan de foodtruck op Boeckenberg ingezet worden om jouw event extra kleur en ondersteuning geven.

Boeckenberg Play2Score Event

Vanuit Boeckenberg organiseren we op regelmatige basis ons eigen super gezellige B2B Sporteven. Dit event staat voor plezier, teamspirit & gender equality.

kaart
bottom of page