top of page
Zoeken

Teambuilding Ge-fibo

Afgelopen week vond een teambuildingdag plaats van het fantastische team van Ge-fibo. Het was een dag vol avontuur, uitdagingen en vooral samenwerking.


De Mol: Samen Sterker


Een van de hoogtepunten van de dag was ongetwijfeld het spel 'De Mol'. In dit spannende spel werden teamleden uitgedaagd om samen te werken, puzzels op te lossen en tegelijkertijd te proberen te ontdekken wie 'De Mol' was. De intense strategieën en het teamwork dat hieruit voortkwam, lieten zien hoe krachtig samenwerken kan zijn.


Cocktailcreativiteit


Na het testen van hun samenwerking in 'De Mol', was het tijd voor een beetje ontspanning en plezier. Teamleden kwamen samen om heerlijke cocktails en mocktails te bereiden. Het mengen van smaken en het creëren van smaakvolle drankjes was een geweldige manier om te ontspannen na een dag vol uitdagingen.


Samen Sterk


Bij Boeckenberg Sportcenter geloven we sterk in het bevorderen van teamgeest en het versterken van de banden tussen teamleden. Deze dag was een perfect voorbeeld van hoe teams, wanneer ze samenwerken en hun krachten bundelen, tot geweldige prestaties kunnen komen. We zijn er trots op deel te hebben uitgemaakt van deze geslaagde ervaring en kijken uit naar nog veel meer succesvolle avonturen met Ge-fibo en andere teams.


10 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page