top of page
Zoeken

Ex-Wereldkampioen Bridge op bezoek

Afgelopen zaterdag was Berry Westra op bezoek op Boeckenberg. Hij adviseerde er de Vlaamde Bridge Docenten die verenigd zijn onder de koepel van de VBL (Vlaamse Bridge Liga).

Bij Boeckenberg wordt er wekelijks gebridged op maandagavond, dinsdagavond, woensdagnamiddag en vrijdagavond. Elk jaar worden er bridgelessen voor beginners opgestart in de loop van de maand september, gebaseerd op het leersysteem van Berry Westra.

Berry Westra (Amstelveen, 1961) is Nederlands oud-wereldkampioen bridge (1983) en hoofdredacteur van het Nederlandse Bridge Beter Magazine. Aan de hand van zijn boeken en cd-roms hebben al vele mensen zich bekwaamd in het bridgespel.

Bieden en spelen ‘volgens Berry’ is bij veel bridgers in Nederland en ook in Vlaanderen een begrip en verwijst naar de succesvolle leermethode Leer bridge van Berry Westra. De beginselen van het bridgespel worden op een heldere manier uitgelegd. Naast de basismethode is er een groot aantal boeken die zijn bied- en speeltheorie verder uitdiepen.5 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page