top of page

Een omgeving waar sportclubs de fundamenten vormen

Bij Boeckenberg staan we volledig achter het concept van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO), met een specifieke focus op sociale betrokkenheid. We streven ernaar een duidelijke en positieve impact op de samenleving te hebben en transparantie hierover te bieden. We geven verenigingen de mogelijkheid om in een professioneel en gezellige omgeving te sporten en te trainen.  Met moderne faciliteiten ondersteunen we clubs om hun sportieve doelen te bereiken en hun prestaties te verbeteren.  We koesteren de unieke identiteit van de clubs en moedigen vrijwilligerswerk aan.  Door onze samenwerking met clubs, partners en externe die onze MVO-doelen delen, creëren we een synergie die niet alleen onze gemeenschap versterkt, maar ook de bredere wereld om ons heen positief beïnvloedt.

Genderevenwicht

Bij Boeckenberg omarmen we gendergelijkheid als een integraal onderdeel van onze bedrijfsfilosofie. Vanuit ons Korfbal-DNA, waar dames en heren samen een gelijkwaardig team vormen, zetten we ons in voor inclusiviteit en diversiteit. Deze unieke eigenschappen zie je niet alleen op het speelveld, maar ook in de cultuur en de waarden die het Boeckenberg Sportcenter vertegenwoordigt.

 

Duurzaamheid

In ons streven naar een duurzame leefomgeving heeft het Boeckenberg Sportcenter enkele belangrijke stappen genomen. We zijn overgestapt op LED-verlichting, wat niet alleen energie-efficiënt is, maar ook de CO2-uitstoot vermindert. Daarnaast hebben we zonnepanelen geïnstalleerd op het dak, waardoor we gebruik maken van hernieuwbare energiebronnen en alzo onze ecologische voetafdruk verkleinen.

Business

Met het oog op de lange termijn bloei van het Sportcenter moedigen we bedrijven en evenementenbureaus aan om onze faciliteiten te gebruiken, terwijl we ons blijven inzetten voor onze MVO-doelen. Op Boeckenberg kunnen zij in een professionele omgeving hun teambuildingactiviteiten of vergaderingen organiseren en alzo bijdragen aan onze missie.

Grondplan Boeckenberg
bottom of page