top of page

  BUSINESS  

Red Wall & Stairs
Logo-Box-Boeckenberg-Business-e154332792

Bij Boeckenberg Sport & Business kan je terecht voor jouw bedrijfsevent op maat. Ons jong en dynamisch team gaat graag samen met jou op zoek naar de ruimtes die het best bij jouw event passen en bespreekt graag alle catering & combinatiemogelijkheden.

computer_1000.jpg
Eventlocatie

Zoek je nog een locatie voor jouw event of heb je nood aan iemand die jou teambuilding op poten zet ? Bij Boeckenberg Sport & Business kan je steeds terecht! Boeckenberg is centraal gelegen, heeft een ruime parking voor de deur en bevindt zich te midden van een groen binnengebied. Het sportcenter beschikt over diverse indoor en outdoor sport- & vergaderfaciliteiten zoals een (top)sportzaal, een prachtig kunst- en natuurgrasveld, petanquevelden en het polyvalente Boeckenberg-plein.

window_15white.jpg
Event locatie
Food truck
Foodtruck

Vanuit de Boeckenberg Foyer komen wij graag met onze foodtruck bij jouw bedrijf langs voor de ultieme streetfood belevenis. Streetfood is een vaste waarde in de foodtrends. Het betreft gerechtjes die on-the-spot klaargemaakt worden om de gasten rond de foodtruck op een stijlvolle, gezellige en originele manier bij elkaar te brengen.

Vergaderzalen

Boeckenberg staat voor veel meer dan alleen een onderkomen voor sport. Zo zijn de Bridge- en Spiegelzaal uiterst geschikt voor vergaderingen en opleidingen. Deze ruimtes beschikken over alle nodige faciliteiten zoals een beamer, projectieschermen, een geluidsinstallatie en internet. De zalen zijn multifunctioneel en kunnen volledig volgens jouw wensen worden opgesteld. Daarnaast hebben wij nog een kleinere vergaderzaal voor groepen tot 20 personen.

Vergaderzalen
Play2Score

Dit supergezellige B2B Sportevent staat voor plezier, teamspirit & gender equality.

Datum : donderdag 1/6/2023 (ov)

 1. After Work "Sport" Event

 2. 1 Team = 4 tot 6 p Gender Mix

 3. Uurschema

  1. 16u00 Ontvangst​

  2. 17u00 Play2Score Games

  3. 19u30 Apero + BBQ

  4. 21u00 Awards + Live Band

Play2Score
grondplan.jpg
bottom of page