Boeckenberg Play2Score Games 10 September 2020

Wat zijn de Play2score Games?

De Play2score Games is een sportevent voor bedrijven. De Games zijn ontstaan vanuit de korfbalsport. Dit is de enige gemengde competitiesport ter wereld. Door de spelregels van het korfbalspel extreem te vereenvoudigen én het gender equality sterk uit te vergroten, ontstaat er een unieke spelvorm. Mannen & vrouwen die samenwerken als 1 team en dit op een gelijkwaardige manier, vuurwerk & succes verzekerd!

Abeka en Boeckenberg nodigen u en uw onderneming uit om deel te nemen aan dit super gezellige B2B-teamevent. Vorm met uw medewerkers, met of zonder partners, één of meerdere teams van 6 personen en boost de teamspirit van uw bedrijf met een heerlijke sportieve namiddag gevolgd door een BBQ-verwendiner en feestelijke avond.

Solo & Duo Games

Houdt u en/of uw zakenpartner het liever net iets rustiger of minder intensief ? Dan zijn deze Solo & Duo Games iets voor u!  In combinatie met 2 verrassings-games staan een sfeervol potje petanque & recreatief Darts-wedstrijdje op de agenda. Samen met tal van ondernemers kan u heerlijk genieten van deze sfeervolle en originele intercompetitie, zodat u helemaal mee in de sfeer zit van de Play2score Games 2020.

Mixed only

Tijdens het Play2score-spel laten we de werknemers aanvoelen wat het is om elkaar te versterken en gelijkwaardig & zonder vooroordelen te presteren. Dit wil zeggen dat de dames zullen moeten durven hun kansen af te dwingen en te scoren en dit in een omgeving waar de heren dit gaan toelaten en aanmoedigen. Deze originele teambuilding zet je team & bedrijf in beweging!

Boeckenberg Play2Score Games 10 September 2020

Dag indeling

  • 16u00 Ontvangst & Registratie
  • 17u00 Captains briefing & Ploegvoorstelling
  • 17u15 Warming-Up
  • 17u40 Start van de competitie
  • 19u30 Apéro & Luxe BBQ
  • 20u30 Awards
  • 21u00 After-Party met live band

Boeckenberg Play2Score Games 10 September 2020