Het ziet ernaar uit dat de Boeckenberg Foyer binnenkort mag heropenen. Wij willen dit signaal niet aan ons laten voorbijgaan. We wachten nog wel even op de finale bevestiging vanwege onze regering, wellicht op 3 juni. Bij een finale GO openen we de deuren vanaf 17u00.

Het Foyer bezoek zal er heel anders uitzien. Tooghangen is niet toegestaan. Bovendien zal er wellicht een bezoekregister worden aangehouden voor eventuele tracking & tracing. Reserveren is wellicht niet nodig.

Wij hebben een nieuwe app ontwikkeld waarbij contactloos bestellen via Smartphone mogelijk wordt gemaakt. Uw bestelling staat dan enkele ogenblikken later klaar voor afhaling, uiteraard na betaling. Cash betalingen zijn tijdelijk niet meer mogelijk.

Het Boeckenberg terras wordt terug klaargezet, rekening houdend met de afstandsregels. Wij hebben voldoende plaats om het terras verder uit te breiden met extra tafels en stoelen.

Ook binnen hebben we voldoende plek om onze tafels voldoende ruim op te stellen en rekening te houden met de nieuwe voorschriften. We zullen tegelijk een circulatieplan voorzien zodat “afstand houden” niet in het gedrang komt.

We doen beroep op al onze “gezonde” bezoekers om de afstands- en hygiëneregels te blijven respecteren, geen handen te geven, handen regelmatig te wassen en te ontsmetten. Verder doen we beroep op elkaars burgerzin en blijven we solidair.

’s Avonds sluiten we af om 24u00 zodat iedereen weer op tijd in bed ligt.